dijous, 24 d’abril del 2014

L'EDUCACIÓ ÉS LA CLAU

No em queda més que aplaudir al protagonista d'aquest vídeo. 6 minuts i 7 segons de durada, un temps que us convide a que es senteu davant del ordinador, tablet, o movil per a visualitzar-lo, perquè com ens comenta Kevin Ngongo, "the education is the key" (l'educació és la clau). Vuic destacar en el minut 4'27'' les paraules que ens dedica Kevin, on posa de manifest que l'educació no es sols memoritzar dades ni fets per a passar un examen. Aquest ens destaca l'educació de picasso per a crear art o l'acció de David Beckham en relació al tirs lliures (faltes) referint-se al gol de falta directa que va classificar a Inglaterra per al Mundial en l'any 2002 que tenia lloc en Corea-Japó. En referència a l'educació d'aquest últim, afirma que vegent a Beckham hi ha més d'una manera per a arribar a ser educat.


Baix el meu punt de vista, hi ha una cosa que deurien assimilar tots els professors i és que nosaltres, els estudiants, no som un número ni ens califiquem com a tal.

I Tú, vas a deixar que el resultat d'un exàmen decideixca el teu futur?

Per a aquells que s'hagen quedat en ganes de més, us deixe un altre vídeo de kevin complementari a la pregunta que acabe de formular espere que us agrade: No deixaré que el resultat d'un examen decideixi el meu futur 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada