dilluns, 26 de maig del 2014

AUTOAVALUACIÓ FINAL

(AUTO)AVALUACIÓ

David González Salort

Aquest , pot ser, siga el post més difícil i a la vegada important, de tot el camí que hem recorregut fins al final d’aquesta assignatura, on cadascú de nosaltres treu les pròpies sensacions i on demostrem en quina mesura hem aconseguit connectar amb aquesta.

En primer lloc, he de dir que en un principi, molts de nosaltres, no sabíem certament de que anava a tractar l'assignatura. Els primers dies, al eixir per la porta de classe dubtàvem de l’objectiu d’aquesta, la qual cosa ens portava a un constant debat. L’aspecte clau en tot açò va ser el blog. Aquest va ser el mitjà pel qual teníem la possibilitat de plasmar en ell el nostre seguiment de l’assignatura. Particularment he aprés moltes coses al llarg d’aquests 4 mesos. Una de elles veure les coses d’una altra manera, a diferencia dels primers dies on no aconseguia connectar en l’assignatura. A més, he aconseguit comprendre i reflexionar sobre els diferents temes que abarca l’educació i el moviment intentant plasmar-ho de la millor manera en el meu blog.

He compartit les meues pròpies opinions i reflexions amb la finalitat de que qualsevol membre de la comunitat edmov puga adquirir nous coneixements o ampliar els que ja tenia prèviament.

Per últim, en la meua opinió crec que totes les nostres aportacions en cadascun dels blogs giren entorn a un terme fonamental, l’Aprenentatge. Pot ser la manera en que hem dut a terme aquesta assignatura no seguixca la mateixa dinàmica a la que normalment estem acostumats (en relació a les altres matèries). No obstant això, la qual cosa no significa que siga més o menys educatiu, sinó que més bé jo diria que és diferent, utilitzant una metodologia innovadora, basada en l’autoaprenentatge.

Malgrat que he començat tard a plasmar les meues idees en el blog, pense que he acabat fent un bon seguiment de l’assignatura, aprofundint en els coneixements dels meus companys per a formar els meus propis i oferint així les meues entrades com a font de coneixement a tots els membres de la comunitat. Amb açò em qualifique amb un 8.

Educant en moviment

2 comentaris:

  1. Yo creo que este momento es ideal para destacar, a la luz de lo que se ha aprendido, lo que se hacho para aprender y la utilidad que creemos que tiene todo eso, los puntos fuertes y débiles de cada uno. Esa capacidad de autoanálisis resulta clave para mejorar. Se nota que eres sistemático y trabajador, que tienes "objetivos claros". Pero has puesto" toda tu dedicación?" En algunos casos (p.e. cos comunicatiu) tus aportaciones son personales, rigurosas, relevantes. En otras (p.e. el valor del tiempo) solo se apunta el interés. En resumen, creo la autocrítica es esencial para mejorar y que tienes capacidad para dar mucho más de ti. Ánimo!

    ResponElimina
  2. Estic d'acord en tu respecte a que l'autocrítica és esencial per a millorar. Malgrat que crec que la meua dedicació no es mostra en eixos dos posts solament, encara que son molt millorables. Observant les meues entrades desde la primera fins a l'ultima, crec que es pot observar una evolució en quant als coneixements que he intentat plasmar. Poc a poc he anat construint aquest blog a base dels meus coneixements i informació relacionada amb l'assignatura. No m'agrada comparar-me en ningu, i molt menys comparar el meu blog amb el d'un altre company, però en la meua opinió crec que més bé o més mal, he posat tota la meua intenció en fer arribar a tothom tots els meus coneixements, plasmant-ho en cadascuna de les meues entrades, i a més amb una notable regulació que al fi i al cap crec que també és important. No obstant això t'agraisc la teua "xicoteta" crítica constructiva, la qual cosa espere que es convertixca en una "gran" aportació de cara al futur

    ResponElimina